Cele mai scumpe apartamente din București

0 Shares
0
0
0

Bucureștiul, capitala României, este un oraș în plină dezvoltare, cu o piață imobiliară din ce în ce mai dinamică. În ultimii ani, prețurile apartamentelor de lux au înregistrat creșteri semnificative, iar orașul găzduiește acum câteva dintre cele mai scumpe apartamente din țară.

One Herastrau Park

Complexul One Herastrau Park se află într-o locație de top, chiar lângă Parcul Herăstrău, și oferă unele dintre cele mai exclusiviste apartamente din București. Aici găsim apartamente cu trei, patru sau cinci camere, cu terase spațioase și vedere la lac. Prețurile pentru aceste apartamente de lux pot depăși cu ușurință 2 milioane de euro.

Herastrau Residence

Herastrau Residence este un alt complex rezidențial de lux situat în apropierea Parcului Herăstrău. Acesta oferă apartamente elegante, cu finisaje de înaltă calitate și facilități precum piscină, sală de fitness și spații verzi. Prețurile pentru apartamentele din Herastrau Residence variază în funcție de dimensiune și caracteristici, dar pot ajunge la peste 1 milion de euro.

Primaverii Residence

Cartierul Primăverii din București este cunoscut pentru vilele sale elegante și pentru prezența numeroșilor oameni de afaceri și personalități publice. Primaverii Residence este un ansamblu rezidențial de lux din această zonă, care oferă apartamente spațioase, cu finisaje premium și facilități de top. Prețurile pentru aceste apartamente pot atinge și depăși 3 milioane de euro.

Stejarii Country Club

Stejarii Country Club este un complex rezidențial exclusivist situat în nordul Bucureștiului. Aici găsim apartamente de lux cu trei, patru sau cinci camere, înconjurate de natură și cu acces la facilități de recreere, inclusiv terenuri de golf și piscine. Prețurile pentru apartamentele din Stejarii Country Club pot să ajungă la peste 2 milioane de euro.

SkyTower

SkyTower este unul dintre cele mai înalte clădiri de birouri din București, dar găzduiește și unele apartamente de lux pe ultimele etaje. Apartamentele de la SkyTower oferă vedere panoramică asupra orașului și finisaje de cea mai înaltă calitate. Prețurile pentru aceste apartamente se situează în jurul a 2 milioane de euro sau chiar mai mult.

JW Marriott Bucharest Grand Avenue

Complexul JW Marriott Bucharest Grand Avenue include nu doar un hotel de lux, ci și apartamente deosebite. Acestea sunt amenajate în stil contemporan și beneficiază de toate facilitățile și serviciile oferite de hotel. Prețurile pentru aceste apartamente se situează în jurul a 1,5 milioane de euro.

Residenza Frattina

Residenza Frattina este un complex rezidențial de lux situat în apropierea Parcului Carol și a centrului istoric al orașului. Apartamentele sunt decorate cu gust, iar clădirea dispune de o terasă panoramică cu vedere la oraș. Prețurile pentru apartamentele din Residenza Frattina pot să varieze între 800.000 și 1,5 milioane de euro.

Herastrau Towers

Herastrau Towers este un ansamblu rezidențial situat în imediata apropiere a Parcului Herăstrău și a lacului. Acesta oferă apartamente spațioase cu vedere panoramică, precum și facilități precum piscină, terenuri de tenis și spații verzi. Prețurile pentru apartamentele din Herastrau Towers pot să ajungă la peste 2 milioane de euro.

Calea Victoriei

Apartamentele situate pe Calea Victoriei, una dintre cele mai prestigioase străzi din București, sunt printre cele mai scumpe din oraș. Aici găsim atât clădiri istorice renovate, cât și ansambluri rezidențiale moderne. Prețurile pentru aceste apartamente de lux pot să varieze în funcție de dimensiune, vechimea clădirii și finisaje, ajungând până la 3 milioane de euro sau mai mult.

Aviatorilor Residence

Aviatorilor Residence este un ansamblu rezidențial de lux situat în zona Aviatorilor, lângă Parcul Herăstrău. Acest complex oferă apartamente spațioase, cu terase generoase și facilități precum piscină interioară și saună. Prețurile pentru apartamentele din Aviatorilor Residence pot să depășească 1,5 milioane de euro.

Acestea sunt câteva dintre cele mai scumpe apartamente din București, care atrag atenția prin luxul lor, finisajele de înaltă calitate și facilitățile oferite, dar poți găsi și apartamente Floreascade exemplu la prețuri avantajoase. Cu toate acestea, piața imobiliară din București este în continuă dezvoltare, iar prețurile pot să varieze în funcție de cerere, ofertă și de starea generală a economiei. Cu toate acestea, aceste apartamente de lux reflectă faptul că Bucureștiul devine din ce în ce mai atractiv pentru investitori și cumpărători de proprietăți de prestigiu.

0 Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

You May Also Like